Referenties RT De Bilt, Bilthoven en Utrecht
Ervaringen van ouders en kinderen over de onderwijsleerspecialist Reina Beekman

Onze zoon zit op de basisschool. hij doet het goed, alleen met spelling heeft hij grote moeite.
Na de entree toets in groep 7 met een lage score voor spelling besluiten we in overleg met de RT-er op school op zoek te gaan naar iemand die onze zoon kan begeleiden.
Het gaat dan om spelling en ook voor een deel begrijpend lezen (scoorde wat lager dan verwacht). Via de site kwamen we uit bij Reina Beekman.
Reina is aan de slag gegaan met onze zoon in groep 8, elke week een uur.
Er wordt hard gewerkt en onze zoon vindt het nog leuk ook (werken aan iets waar hij eigenlijk een hekel aan heeft.....).  Reina heeft spelling grondig aangepakt en elke week doet onze zoon goed zijn huiswerk.
Wij als ouders krijgen elke week een terugkoppeling, het contact met Reina is erg prettig.
Begrijpend lezen gaat inmiddels super (A1 niveau, was D), spelling zal altijd lastig blijven maar hij gaat vooruit!

Mijn dochter heeft zich door de basisschoolperiode heen moeten worstelen. Nu in de derde van het VMBO BK heeft zij veel moeite met lezen van langere teksten.
Reina Beekman heeft een dyslexie screeningtest afgenomen waar uit blijkt dat mijn dochter in het risico gebied valt van mogelijk dyslectisch zijn. Vervolgonderzoek heeft dit bevestigd!
Nu zij teksten mee kan lezen op de computer lukt het haar om haar eindexamen te halen en te gaan doen waar zij goed in is!

Onze dochter heeft bijlessen gevolgd waardoor ze nu minder onzeker is. Zeer prettig in omgang en uitleg. Aanrader

Ervaringen uit mijn RT praktijk Bilthoven kan vanwege privacy reden van de kinderen soms anoniem geplaatst worden, er is hier dan een reden voor.